Pirates Charm

piratecharm03

Een oude steenfabriek. Heb ik al een hele tijd op mijn google earth staan, maar eigenlijk nooit er eens langs gereden om te zien of het echt iets was.. Totdat ik ineens foto’s zag van een steenfabriek.. Dus zoeken, zoeken, zoeken en ja ja, het was dus diegene die ik al had hahaha :D.
Maar goed. Wist nu dus wel dat het echt urbex was en na een beetje uitzoeken kwam ik er ook achter dat er ‘krakers’ op het terrein zouden zitten…. :/
Daar had ik weinig zin in, dus eigenlijk de locatie een beetje links laten liggen, maar ondertussen zag ik zoveel foto’s er van voorbij komen dat ik toch wel nieuwsgierig werd. Dus toen info nagevraagd over de inkom en ik heb de sprong gewoon gewaagd.
En dat in mijn eentje hahahaha..
Dus rond half 8/kwart voor 8 kwam ik aan bij de poort van het terrein. Het was nog donker. Heel in de verte zag ik wel al een oranje gloed van de zon die op kwam, maar verders was er nog gewoon duisternis.
Ik zag een pad en rechts een gebouw en links allemaal bergjes.
1 zo’n bergje opgeklommen, maar door de duisternis kon ik niet zo goed alles zien en de ondergrond was ook best wel gladjes vanwege de vorst, dus ik heb het pad maar voorzichtig afgewandeld naar de ingang die ik doorgekregen had.
En eenmaal binnen was ik wat meer op mijn gemak.. Al was dat van korte duur natuurlijk hahahaha.
Binnen waaide het toch best wel, want overal waren kiertjes en bij sommige dakdelen zat er geen dak meer, dus de wind waaide er dan zo in en liet dus alles klapperen en wiebelen. Bij elk geluidje stond ik dus ff stil om te luisteren of het echt de wind was of dat er buiten mensen liepen. Maar gelukkig was het alleen maar de wind :).
Heb m’n eigen prima vermaakt, zelfs nog een smurfenshootje gedaan met mijn piratensmurfen hahaha. Die vond ik wel van pas komen met deze naam :D.
En tegen half 10 maar weer richting buiten gegaan. Alleen heb nu het paadje maar niet bewandeld zoals ik kwam, want dan liep ik vol in het zicht, dus nu via de bergjes gegaan.
Dus voorzichtig bergje op, sta ik daar zo en ineens voel ik een stel ogen naar me kijken.. Ik kijk op en kijk midden in het gezicht van een hert. Wat gaaf om dat zo van dichtbij te zien zeg :D.
Hij stond me echt zo aan te kijken van wat doe jij nou voor raars hahahaha. Maar was ook van korte duur. Hij draaide om en liep weer weg.. En zo heb ik mijn weg naar de uitgang ook maar weer gevolgd :D.

piratecharmsmurf1 piratecharmsmurf2 piratecharmsmurf3 piratecharmsmurf4 piratecharmsmurf5 piratecharmsmurf6 piratecharmsmurf7

Bezocht: Januari 2016

Gallerij