Usine Skeleton

Een klein fabriekje. Eigenlijk is er gewoon helemaal nix meer daar binnen.. Tis groot en leeg.. Maarrrrrr… Er zitten hele gave tekeningen op de muren daar binnen 😀 .
Alleennnnnn….. Daar binnen zitten dus ook krakers….  Maar er werd verteld dat als je het vroeg je gewoon naar binnen kon.. Totdat er dus wel ineens een heleboel van die rare urbexers daar aan de deur gingen staan en sommige ook zelfs illegaal er in probeerden te komen. Ok, het zijn krakers, die mogen dat ook niet denk ik, maar anders waren ze er denk ik toch ook al wel er allang uit gezet door politie als hun daar niet zouden mogen blijven. Ze moeten toch ook ergens slapen e.d..
Maar goed, toen hoorde ik dus ineens dat ze het niet meer zo zagen zitten om al die rare fotografen binnen te laten. Ze waren het een beetje..
En ja, toen bedacht ik me ineens dat ik daar wel heen kon gaan.. Lekker slim hahaha.. En natuurlijk alleen.. Nog slimmer..  Notttt….
En toen stond ik daar dus voor de deur.. In m’n eentje.. En toen kreeg ik toch zo’n gevoel van: Hmmm, moet ik dit wel alleen doen.. Zijn die lui aardig?? Hoeveel zijn het er??
Ben toch een vrouw alleen he.. Je weet maar nooit 🙁 .. En ok, mijn statiefje is hard, maar een Arnold Schwarzenegger ben ik niet en als ze met meerdere zijn kan ik al geen kant op..
En gelukkig had ik de dag er voor gehoord van iemand dat hij met z’n vriendin ook naar dit fabriekje zouden gaan. Dus ff een pbtje gestuurd met de vraag of ze er al waren geweest.
Nee, nog niet. Er stond eerst nog een andere locatie op de planning en dan kwamen ze pas daar heen.. Hoezo ??
Dus ik uitgelegd en weet je.. Ze hebben die ene locatie geskipt en zijn gelijk regelrecht naar het fabriekje gereden om samen met mij naar binnen te gaan 😀 .
Echt zo tof van deze 2 mensjes <3 .
Thnx Kristof en Petra 😀 .

Bezocht: Juli 2017

Gallerij