DadiPark 2

DadiPark

Dadipark werd in 1950 geopend en was een waar speelplein voor kleine en grote kinderen. Maar in 2000 gebeurde er een ongeluk in het park. Een jongen raakte zijn arm kwijt tijdens een rit in een attractie. Er waren al wat meerdere incidenten geweest, maar dit was het zwaarste en ook laatste ongeluk in dit park, want daarna is het alsnog gesloten door geklaag van klanten over veiligheid e.d.. Sindsdien staat het pretpark er nog wel, maar alle attracties zijn totaal overwoekerd.

Een 1e maal geweest in December 2009 en nu een 2e maal hier geweest met onze Urbexvriend Uerik en gelijk bij een kleine meeting van E.V.. We kwamen met z’n allen ff afscheid nemen van dit leuke pretpark.
Zoonlief was ook mee, want die vind Dadipark toch hartstikke leuk en samen hebben we diverse dingen beschommeld en beklommen. Ook van diverse glijbanen afgeweest en de beroemde geel/blauwe glijbaan ziet er onschuldig uit en menig mens kan er over heen lopen, maar ik met mijn kistjes met leuke NIET antislipzool gleed dus gezellig uit en daar lag ik op m’n billen die de dag erna beetje blauw en pijnlijk waren..

Bezocht: Oktober 2011

Gallerij

Leave a Reply