Hotel de Bois

Een klein hotelletje ergens tussen de bossen. Het valt niet op als je voorbij komt, maar gelukkig had ik ooit eens iets gezien op google earth en ja dan moet je ff checken als je er langs komt he.. Een groot hek, maar ik wist niet of je daar uit zou komen, want ik zag dus meerdere gebouwen staan..
Altijd spannend..
En gelukkig was het nog vroeg, dus auto stukje verderop geparkeerd en gewoon een wandelingetje wezen maken. In 1e instantie dacht ik toch dat het nix zou zijn eigenlijk en dan is een wandeling op de vroege morgen zonder spullen minder opvallend dan met rugzak en statief e.d..
Via het terrein van de andere gebouwen kon ik naar achteren lopen. De poort was open, over het knisperende grindpad, dat ik zo zachtjes mogelijk probeerde te betreden. Eindelijk was ik aan de andere kant..
En daar stond nog een pad, maar dan niet netjes onderhouden, maar vol met gras en bomen.. Ok, volgens m’n gps op m’n telefoon moest ik daar heen. Dus rustig door gewandeld en wooooww, daar stond een gebouw.. Een hotelletje..
En voor zover ik zie ook niet in gebruik.. Ik kom dichterbij… Alles dicht.. Rondje om heen gelopen.. Overal gras en struiken en bomen en yes een klein gaatje waar ik net door heen pastte..
Kutttt.. Had ik nu m’n cameratas toch maar mee genomen, maar om nou weer over dat lange knisperende grindpad te wandelen om m’n spullen te halen en daarna weer terug vond ik toch wat TE opvallend dus heb maar eens met m’n telefoon foto’s gemaakt 🙂 .
Misschien als ik ooit weer eens hier kom dan eens een revisitje doen ofzo 😀 .

Bezocht: Juni 2017

Gallerij