Hotel de la Course

Hotel de la Course

hoteldelacourse04

Een hotelletje.. Je zou denken een normaal hotelletje, maar nee hoor. Dit is bewoond door een kat en ik denk z’n zwerverbaasje..
Ik kwam hier aan en alles was dicht, maar de laatste tijd heb ik slimme momenten en zag dus een gaatje. Daar via naar binnen en begin gezellig fotootjes te maken.. Dan kom ik bij de beddengedeelte en ik sta in een kamer en ik hoor ineens iets.. Er komt wat aangelopen…. Oooh kutttt…. Ik kijk heel voorzichtig om het hoekje en wat zie ik??? Tegelijkertijd kijkt een poes ook heel voorzichtig om het hoekje………………………. Holy Shittt zeg.. Poes draait om en loopt weer weg en de enige weg die daar was, was naar boven.
Ik heel voorzichtig naar boven en wat zie ik een ander gaatje hoe je binnen kan komen, maar lijkt me stug dat de poes via dat gaatje naar buiten is gegaan????? Maar daardoor bedacht ik me wel dat er dus een zwerver hier kan wonen of althans soms eens slapen ofzo..
Maar goed.. Zo’n rare locatie.. Begon gelijk overal dingetjes te horen hahaha, maar het meeste kwam eigenlijk gewoon van het verkeer van buiten. Maar toch maar snel m’n rondje afgemaakt en via mijn gaatje weer naar buiten toe. Alles weer netjes zo neergezet zoals het was en wegwezen hahaha :D.

Bezocht: Juni 2015

Gallerij