Lost Vegas

Een loods met oude gokkasten. Staan er gewoon nix meer te doen en worden denk ik ook al ff niet meer gebruikt en het ziet er ook niet naar uit dat ze binnenkort weer gebruikt worden.
Was eerst nog eens puzzelen hoe we er in moesten komen, want had net een paar dagen er voor een foto gezien en gehoord dat ie dus dicht zou zijn.
Maar ja Perry en ik zijn soms eigenwijs en aangezien het toch op de terugweg naar huis was konden we net zo goed ff een kleine omweg doen om toch ff te gaan gluren 😀 .
Eenmaal aangekomen eerst kijken hoe we langs al die mensen en auto’s en trucks moesten komen, maar toen zag Perry een opening.. Wij snel er in.. Ok en nu ????
Voorzichtig rond gekeken en toen zagen we een gaatje waar we onder de benen door van een olifant door konden kruipen en over dat irritante geweldige noppenfolie wat zo lekker knappert als je er in knijpt moesten kruipen en dat moest dan ook nog eens allemaal heel erg zachtjes gebeuren 😛 .
Eenmaal binnen keken we onze ogen uit.. Naja, wel met behulp van de zaklamp, want het was echt pikkedonker binnen. Alles stond naast elkaar en bij elkaar gepropt, dus echt fatsoenlijke foto’s kon je niet echt maken. Heb er toch nog een paar leukjes aan over gehouden.
Ben alleen vergeten om ff met de phone wat detailshotjes te nemen, dat had ik nog wel kunnen doen in die chaos van kasten..

Bezocht: Mei 2018

Gallerij