Cokerie Anderlues

Cokerie Anderlues

Deze fabriek is ooit geopend ergens in 1902 en is defenitief gesloten ergens in 2002. Sindsdien staat het er leeg en verlaten bij. Ondertussen hebben ze al diverse gebouwen gesloopt, wat ook te zien aan grote brokstukken steen en kale vlaktes.

Hier hadden wij onze UEF-meeting gepland. De 1e locatie van de dag. Met een groepje van tig man: Rene, Jaap, Nicole, Francis, Bianca, Claudia, Daan, Ronald en Sandy, Erik + 1, Huub, Tabitha, Tom, Perry en ik zagen, gingen en genoten. Al was dat van korte duur. Helaas kwam er nog geen uurtje later een busje op het terrein en we werden gezien. We moesten allen bij elkaar komen en het terrein verlaten. Er was al eens een ongeluk gebeurt op het terrein en deze mannen waren een soort van beheerders en moesten ongenode gasten de deur wijzen… Of je moest een leuk papiertje met toestemming hebben, die wij helaas niet hadden :(.
Ondanks dat toch een paar leuke pics geschoten en toch ook een heerlijke leuke dag gehad met deze mensen :D. Bedankt nog allen :).

Bezocht: Oktober 2011

Gallerij

Leave a Reply