Chambre du Commerce 3

Chambre du Commerce 3

chambreducommmerc305

Een grote handelsbeurs ergens in Belgie. Deze handelsbeurs is gebouwd rond 1870 en bood in de loop der tijd onderdak aan heel wat evenementen, zoals internationale sportwedstrijden zoals het WK squash, beurzen, dinerspektakels, bals, concerten of tentoonstellingen vonden er plaats.
Ondertussen staat het al heel wat jaren er verlaten bij. Er heeft antikraak in gezeten, buren letten op en politie doet ook vaak een rondje met opletten e.d..
In 2011 ben ik er 2 x illegaal binnen geweest, want op een gegeven moment was er geen toezicht meer en konden we er eindelijk in.
Maar toen had ik nog geen groothoek en ja, nu ik die wel heb wou ik er toch nog wel eens in.
Illegaal was best wel moeilijk. De ene week was tie dicht, de andere week weer open.. Maar je kon er ook legaal in en ja, toen ben ik maar eens gaan navragen bij Paul. Een stikaardige man die ik nu al zo’n 6 jaar ken van een urbexforum, maar nog nooit hadden we elkaar in levende lijve ontmoet. Dat moest er dan nu maar eens van komen :D.
Navraag gedaan en zo mocht ik dus afgelopen zaterdag gezellig met hem, Jan, Anne, Sabine, Jean en Michael mee :).
Op het moment dat wij naar binnen mochten kregen we van de beheerder die de poort en deur kwam openen,  te horen dat er afgelopen nacht ook ingebroken was. De grote bolle meneer hadden ze als Hitler getekend en ze hadden hem omgegooid en die was doormidden gebroken :(. Ramen in gegooid en een printer die boven stond naar beneden op het open stuk van de hal gegooid…
Buren hadden de beheerder toen gelijk gebeld en die heeft de politie ingeschakeld.
Helaas door deze inbraaktoestanden weten ze niet of ze door willen gaan met het legaal binnen laten van andere mensen.

Bezocht: September 2015

Gallerij