Laboratoire 3

laboratoire306

Een chemisch laboratorium waar ze diverse dingen uitzochten inclusief radio-activiteit e.d.. Best wel eng als je dat zo hoort, maar het staat nu gewoon er zeer verlaten en vervallen bij. Voordat het een lab werd was het een weeshuis waar vele kinderen hebben gewoond en gespeeld, maar daar zie je nu echt helemaal nix meer van.
De 1e keer dat ik hier was, was in 2011.. En als je het vergelijkt met nu zie je gewoon bijna geen verschil, alleen dat de meeste flesjes e.d. allemaal weg zijn en dat er 1 kamer ondergekalkt is met texten en het raam rood geverfd is.
De 2e keer was ik hier pas geweest. Ergens in Juni 2016 als ik het goed heb.. Toen kwam ik er toevallig langs en wilden wel weer eens zien hoe het eruit zag.
En nu was ik met Andre op pad en we kwamen er weer toevallig langs en Andre wilde wel weer eens kijken, want voor hem was de 1e keer ook in 2011 😀 .
En ik dacht: Ik kijk of ik wat leuks vind voor op de foto.. Andre zei ook: Aah, met een half uurtje zijn we hier wel klaar…
Nou, daar luister ik dus nooit meer naar hahahaha.. 2 uur binnen gewandeld hier en nog meer foto’s hebben dan de 2e keer toen ik er was hahahah 😛 .

Bezocht: November 2016

Gallerij