Lost Office

Een oud kantoor met fabriekspand. Staat al jaren er verlaten bij. Is eigenlijk een ouwetje en had gehoord dat alles dicht zou moeten zitten. En ja, dan ga ik daar pas eens een keer gluren als ik er echt een voorbij kom. Maar toen hoorde ik dat ie open was.
En toen kwamen er foto’s, heel veel foto’s.. Leek wel of iedereen er bijna heen ging.. Behalve ik….  En ik wilde toch ook wel eigenlijk, want wat ik zag was echt geweldig.
Toen hoorde ik dus van een paar mensen dat het beter was die niet alleen te doen, want je moest over een hoge muur en ja dat lukt mij dan al helemaal niet alleen 🙁 ..
Doemme…
Maar toen kwam Perrylief om de hoek. Dan ga ik toch met je mee en help ik je 😀 .
Jiipppieeee… En eindelijk was het zover.. We gingen op pad 🙂 .
Dit was de 1e locatie van de dag. Nog klein beetje duisternis buiten. Dus Perry gaf me een hulpje met z’n schouders en ik stond op het terrein. Perry kwam daarna als een ninja over de muur gesprongen hahaha 😛 .
Daarna hebben we ons iets meer dan 3 uur prima vermaakt hier binnen. Overal zijn we geweest voor zover ik weet en het was best wel groot. Gelukkig heeft Perry een goede navigatie in z’n hoofd en ik niet, anders waren we dus totaal verdwaald geweest hahahaha.
Heb trouwens ook nog wat leuke smurfenfotootjes gemaakt 🙂 .

Bezocht: Mei 2018

Gallerij