Out of Office

outofoffice19

Een heel oud kantoorpand. Hoelang dit al zo staat ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat de apparatuur die binnen staat, de papieren e.d. nog allemaal echt wel heel erg oud zijn.. Wat een geweldig iets zeg.
Ik was er al heel vroeg.. Rond half 8.. Omdat ik niet precies wist hoe laat het licht zou worden, maar ook omdat er een donkere kelder bij zat en die kon ik dus mooi dan alvast doen met m’n zaklampje. Al moest ik die eerst natuurlijk nog wel vinden en dat was wat moeilijker dan ik dacht.
Eindelijk een trap gevonden naar beneden en ik kwam in een kelder uit, maar niet bij het gene wat ik in gedachten had… Hmmmm.. Ok, dan ff verder zoeken.. En ja hoor, in een aparte ruimte stond een mooie smalle wenteltrap en die ging naar beneden.. Naar een donker hol.. Voorzichtig dat trappetje af en woooowww.. De schimmels hingen aan de muren en deuren en alle papierwerk die er lagen zaten vol met vocht en andere schimmelbacterieren.. Geweldig om te zien zeg 😀 .
Toen ik daar beneden klaar was, was het boven ondertussen alweer licht genoeg en kon ik daar mooi verder 🙂 . Heerlijk klein pandje. Heb me er 2 uur heerlijk vermaakt..

Bezocht: Oktober 2016

Gallerij