Chapel Rose

Chapel Rose

Deze kapel is al zo’n 170 jaar oud en staat midden in een klein dorpje ergens in het Belgische land.  Gelukkig nix getrashed daar binnen, want het ziet er nog zo mooi en gaaf uit en behoorlijk stoffig. Helaas hebben ze wel al het klooster wat er aan vast zat al bijna met de grond gelijk gemaakt. Of dit kapelletje ook gesloopt word weet ik niet, maar wij waren blij dat we hem nu toch nog even snel hebben kunnen doen.

Dezelfde maand nog eens terug geweest met Tabitha en Dimitri (Urbexphoto.nl) en er was al veel verschil en dat in een paar weken tijd. Het klooster ernaast is nog verder afgebroken dan eerst, ben benieuwd wanneer ze aan het kapelletje gaan beginnen. Nu stonden ook veel meer hekken om heen en moesten we zelfs een beetje moeite doen om binnen te komen :). Eenmaal binnen was het nog hetzelfde op wat verplaatsingen na dan, maar dat hou je toch wel.
Foto’s van de 2e keer heb ik gewoon bij deze reportage neergezet, aangezien ze van dezelfde maand zijn (beetje lui om een nieuwe pagina er voor aan te maken hihi)..

Bezocht: Juni 2011

Gallerij

Leave a Reply