Charlie Chapel

Een heel klein en smal kerkje. Ik kwam aan en trok aan de voordeur.. Dicht…. My godddddd…. Waarom ???
Dus ik nog eens trekken en duwen.. Maar nix..  Ik kijk er in tussen het smalle spleetje en zie 2 urbexers staan.. Ooh jezus, heb ik dat. Van die lui die dus binnen de deur dicht gemaakt hebben. Maar de voorste zei ineens: De deur zit op slot. Je moet een andere ingang zoeken.
Ppppfffttt, ik wou al bijna naar m’n auto lopen om daar te gaan zitten wachten tot die lui er uit zouden lopen hahahaha…… Ondertussen op fb gekeken en toevallig zag ik een status ergens staan met ook die info: Deur dicht gemaakt..
Shit hee.. Ok, die gast sprak dus de waarheid.. Ok, dan een andere ingang…..
Ja ja, hoe ga ik hier komen ?? Ok, hier via dat hek dan kan ik zo omlopen.. Maar dus niet he.. Stond een gloedjenieuw hek om heen.. What the fuck ??? Ok, dan maar hier over heen glibberen en glijden en klimmen en ja ja, ik was er.. Ik duw die deur open en zeg: Zo, dat hadden jullie wel ff kunnen zeggen zeg..
En wat zeiden hun: Zo zijn we helemaal niet gekomen..
Oooh LOL hahahahha.. Ondertussen de dichte voordeur gezien. Ja, hij is echt dicht, das kut..
En ondertussen gezellig gebabbeld met de 2 mannen 😀 . Waren toch nog wel aardig hahaha. En ik ben dan ook niet moeilijk, dus aangezien het toch best wel een beetje heel erg klein en krapjes was heb ik zo veel mogelijk geprobeerd om NIET in hun beeld te lopen 😛 ..
Gelukkig is alles goed gegaan en hun gingen nog ff het andere gedeelte bekijken en toen heeft 1 van hun de ingang of nu dus de uitgang aangewezen voor mij zodat ik zonder klimmen en glijden e.d. eruit kon komen 😀 .  Thnx nog 🙂 .

Bezocht: November 2018

Gallerij