Church Marieke

churchmarieke08

Een kerkje.. En een kerkje met een goede herinnering er aan nu…
Eigenlijk zou ik deze dag op pad gaan met een paar andere, maar door omstandigheden ging dat helaas niet door. Maar omdat ik een beetje uit m’n hum was, ook vanwege wat prive dingen wilde ik toch wel ff op pad. Gewoon ff lekker alleen om ff gewoon relaxed op het gemakje te kunnen genieten van al het moois wat ik tegen zou komen.
Maar het begon eigenlijk al toen ik wakker werd om kwart voor 5.. Ik had echt zo’n hoofd van Aaarrgggh moet dat.. En eigenlijk had ik toen m’n wekker uit moeten zetten en me om moeten draaien, maar helaas..
Het een na het andere gebeurde..
Spullen gepakt, in de auto en ja hoor, handschoenen vergeten. Dus ik terug naar binnen, handschoenen gehaald en weer naar de auto..
En ja hoor, route vergeten, die lag nog op tafel.. Dus weer naar binnen, route gepakt, weer naar de auto, Tommy aangesloten, auto gestart, kachel hoog en naar buiten om de ramen te krabben. Ruiterwissers omhoog en ik ben klaar met krabben en ga in de auto zitten en kon ik weer naar buiten om die wissers naar beneden te doen….
Aaarrgggghhh… En toen ging Tommy ook ineens raar doen. Net de 1e coords er in gezet en poef, hij vliegt uit.. Opnieuw aangezet en moest alles weer van voor af aan doen… 🙁
En eindelijk kon ik weg..
Onderweg ging gelukkig alles goed, behalve dat het toch wel wat drukjes was op de snelweg en er veel rare belgen rondreden (sorry voor de goede Belg), maar kriskras van de ene baan naar de andere baan sjezen.. De snelweg op komen en dan ineens voor m’n neus het mistlicht aan doen, terwijl het niet eens regende of mistig was… Dus die kreeg een volle bak met groot licht in z’n bakkes van mij en Blue 😀 . Of die achter je rijden, inhalen en dan ineens voor je neus toch de afrit ineens moeten hebben….. Aaarrggghhh..
Maar ok, ik kwam aan op locatie.. Althans op de parkeerplaats.. Stukje gewandeld en ff gekeken hoe of wat.. Ok, hier over heen. Dus op het gemakje ff wat klimmen en klauteren en ik stond aan de andere kant en ik wil verder lopen en ik zwikte door m’n linkerenkel heen en viel naar rechts op de grond..
Hmmm… Ok, kan gebeuren, tis donker, dus je ziet niet echt waar je op staat en loopt.. Voelde m’n enkel wel een beetje en een klein pijntje aan m’n rechterbeen. Dacht een schaafplekje.
Ingang gezocht, naar binnen gewurmd en toen wachten tot het licht werd.. Ondertussen begon dat plekje op m’n rechterbeen toch wel wat te gloeien. Dus lampje er bij, ff kijken. Euuuhh.. Die bloedvlek zat er eerst niet….. Maar geen gat in m’n broek, dus dacht nog steeds aan een schaafplek (ja die bloeden ook he).. Toch maar ff m’n broek naar beneden gedaan (was toch wel ff blij dat ik alleen was hahah) en trek kijk bij m’n thermobroek. Ook geen gaatje daar, dus die broek naar beneden en oepssss.. Daar zat wel een gaatje. In mijn been… Ooh kut… Wat nu ??
En Annie was best wel relaxed ondanks het rare begin van de ochtend, dus schoongemaakt, pleister erop en Perry gesmst. En eerst foto’s gemaakt van de locatie natuurlijk, want ik was er nu toch hahaha 😀 .
En om 9 uur stond ik weer buiten. Bij het hek ff gekeken hoe of wat waar ik op gevallen was. Heb gewoon raar gedaan met m’n voeten denk ik, want tis gewoon platte grond, maar er lagen 2 uit de grond stekende boomstronktakjes en daar zal ik dan wel op gevallen zijn.
Weer terug geklommen en naar Blue en weer naar huis gereden..
hechting1
Thuis gekomen moest ik gelijk m’n broek uit trekken (zegt manlief anders nooit, een kusje is dan genoeg hahaha) en pleister er afgesnokt en die begon al gelijk de HAP te bellen. En een half uurtje later waren we aan de beurt, dus gelijk joggingbroek aan en weer in de auto.
Daar aangekomen vertellen wat er gebeurt is.. Ik loop, zwik m’n enkel en val om in dat boomstronktakje en dit is het resultaat..
hechting6
En ja hoor, het moet gehecht worden. Word weer netjes schoongemaakt, dokter er bij. Verdoving er bij, 2 prikjes en natuurlijk moet Perry net een foto maken als ze een prikje zet die net een beetje irri was hahaha.. En hechten maar 🙂 .
hechting4
hechting3   hechting2
2 hechtinkjes er in.. Nu voorzichtig zijn met douchen. Het mag niet nat worden en over 10 dagen naar de huisarts om de hechtingen eruit te laten halen.
Met de enkel ff rustig aan doen.. Dus ik zit nu met m’n voet omhoog op de andere burostoel en ga zo weer gezellig beneden op de bank hangen 🙂 ..

20170124_153255

Bezocht: Januari 2017

Gallery