Gravestone Church

Gravestone Church

Een oude kerk.  Aan de buitenkant zou je denken dat het er normaal en mooi uit ziet van binnen, maar als je eenmaal binnen bent, dan is het toch totaal anders dan dat je verwacht. Oud, vol duivenstront, kapot, maar ook mooi :D.

Maar eerst moesten we nog binnen komen. We kwamen van de UEF-meeting af en we waren nog met een groepje van 5 over: Tabitha, Huub, Tom, Perry en ik.
Met dit kleine groepje zijn we dit kapelletje gaan bezoeken. We hadden al verhalen gehoord dat we ergens langs moesten lopen en dat die ons niet mochten zien, dus wij een rondje om de wijk en ja hoor, een andere ingang zodat we daar glad niet eens langs kwamen en dus ongezien naar de plek van bestemming konden komen :).
Eenmaal daar zagen we een hoge muur van zo’n 2 1/2 meter…… Met een soort van trappetje er voor van wat ijzeren dingen. Het hield ons 1 voor 1 en zo konden we over de muur. Toen door naar het volgende obstakel: de ingang van het kapelletje… Dit was een raam van ook zo’n 2 1/2 meter hoog, maar er stond een kast van, dus dat scheelde alweer iets meer dan een meter klimmen hahaha. Het was geweldig, we hebben dubbel gelegen om onze klimkunsten. De een ging er wat sneller overheen dan de ander hahaha :D. 
Heerlijk binnen vertoefd, gefotografeerd, gelachen en genoten :). Terugweg ging iets makkelijker dan de heenweg, we wisten nu wat we tegen zouden komen en het klimmen ging wat beter en sneller :D.

Na afloop afscheid genomen van Huub, die ging gelijk daarna weer naar huis. Wij hebben Tabitha en Tom nog ff bij hun auto’s afgezet en daar ook afscheid van genomen. Het was een leuke dag en we hebben weer heerlijk genoten en ge-exploort haha.
Dank aan Huub, Tabitha en Tom voor de leuke middag die we na afloop nog hadden :D.

Bezocht: Oktober 2011

Gallerij

Leave a Reply