Kloosterschooltje

Een klein kloosterschooltje. Wist niet wat ik er kon vinden. Had er nog geen foto’s van gezien, althans voor zover ik weet. Ik ging gewoon ff checken.. Dus ik kom daar en yes een opening, dus ik naar binnen 🙂 .
Gelijk maar naar boven gegaan, want dan heb ik dat gedeelte alvast gehad hihi.. En zo ben ik boven bezig en na een tijdje hoor ik ineens voetstappen beneden….. ????
Niet hard, maar ook niet zacht.. Er werd ook niet gepraat.. Ik wist dus niet of het nou een beheerder of een urbexer was.. Dus ik dacht: Ik blijf maar stil en merk het vanzelf wel wie het is als hij/zij naar boven komt of iets dergelijks..
Na dus nog ff boven bezig te zijn geweest met foto’s maken zag ik ineens uit het raam een oudere man lopen… Die kwam vanaf de plek waar ik er in was gegaan.. Zou hij binnen zijn geweest ???  En zocht ie mij of kwam hij gewoon checken of alles nog het zelfde was ????
Was dus best wel ff spannend. Maar hij liep weer van het terrein af.. En ik ben beneden nog even wat fotootjes wezen maken. Ondertussen soms naar buiten glurend, maar zag de beste man nergens meer..
En toen ik klaar was weer via m’n gaatje naar buiten gegaan en richting de auto gewandeld. En ik vraag me nu nog steeds af: Waarom kwam die man binnen.. Toeval….. of….. ???

Bezocht: Juli 2017

Gallerij