HorrorLabs

HorrorLabs  (Let op, sommige foto’s kunnen schokkend zijn)

Dit is een oude veeartsenijschool en is gebouwd ergens begin 1900. Het gebouw kwam in 1991 helemaal leeg te staan. De diverse gebouwen om de school heen waren ook een soort van schoolgebouwen, maar die zijn nu omgebouwd tot woonruimtes en sommige zijn dus gewoon bewoond door gezinnen. Er staan nog een paar lege gebouwen, maar daar zijn ze aan bezig met renoveren.
Evenals de veeartsenijschool zelf, daar staan nu ook diverse hekken omheen en ze zijn ook aan de buitenkant bezig met renoveren.

Was nog een heel gedoe om hier te komen. Vele verhalen gehoord en ja, wat is waar. Nou, dit is ons verhaal..
We kwamen aan met de auto en de beruchte poort waar je doorheen moet staat open, maar ja, wij moesten de auto nog kwijt… Dus rondje gereden, nergens plek en we komen weer voorlangs en weer staat die poort open. En ja, brutale mensen hebben de halve wereld zeggen ze, dus Perry zegt: Rij hem erin. En zo stonden we met auto en al op het terrein. Parkeerplaatsje gezocht vlakbij het gebouw, uitgestapt, camera’s gepakt en op naar de ingang. Die vonden we, 2 meter laag naar beneden met alleen wat steun van een gladde muur en een paar plankjes en toen stonden we in water tot onze enkels. Gelukkig hadden we kisten aan (behalve Sacha hihi). Stukje waterlopen en ja hoor, aan het eind van de gang kwamen we de beruchte beestjes in glazen potten tegen.
Wat een geweldig gezicht en eigenlijk ook best wel goor om te zien. De andere klaagden over een stank, maar mijn neus werkt gelukkig niet, dus had nergens last van :). Vond het alleen wel jammer dat we de hondenkop met tong buitenboord niet gevonden hebben, maar als extraatje konden we de school zelf ook nog van binnen bekijken en eenmaal buiten (wat weer een hoop klimwerk teweeg bracht) konden we op het gemakje het terrein rondlopen en foto’s maken :D.

Bezocht: Februari 2011

Gallerij

Leave a Reply