Horrorlabs 2

HorrorLabs  2 (Let op, sommige foto’s kunnen schokkend zijn)

Dit is een oude veeartsenijschool en is gebouwd ergens begin 1900. Het gebouw kwam in 1991 helemaal leeg te staan. De diverse gebouwen om de school heen waren ook een soort van schoolgebouwen, maar die zijn nu omgebouwd tot woonruimtes en sommige zijn dus gewoon bewoond door gezinnen. Er staan nog een paar lege gebouwen, maar daar zijn ze aan bezig met renoveren.
Evenals de veeartsenijschool zelf, daar staan nu ook diverse hekken omheen en ze zijn ook aan de buitenkant bezig met renoveren.

Hier voor een 2e keer geweest, samen met Tabitha en Dimitri (Urbexphoto.nl). Zij wilden graag hier eens heen en ik mocht die dag met hun meerijden en vond het niet erg om deze als revisit te doen. En het was weer geweldig.
Het begon al met binnen komen. Het hek was dicht (zoals altijd daar) en we waren redelijk vroeg en ja, wanneer gaat dat hek open?? Dimitri was net z’n laatste spullen aan het pakken uit de auto, Tabitha dacht dat ze nog alles had en ik keek om en zie ineens een auto uit het hek komen. Het hek staat open, kom, we moeten NU gaan.. Dimitri heel snel auto dicht (en hopelijk op slot) en rennen maar, onderweg kwam Tabitha er achter dat ze d’r tasjes vergeten was voor d’r schoenen vanwege het water in de kelder.. Maar we waren toch op het terrein :D.
Via de opening naar binnen en gelukkig kwamen we er achter dat er geen water in de kelder lag waar we moesten zijn, iedereen weer blij. En we waren binnen :D. Dus op het gemakje weer het gehele gebouw nagekeken. Ze zijn bezig binnen, tenminste werklui, maar ook ‘abnormale’ lui, want er zijn gewoon diverse potten met koppen e.d. gewoon verplaatst.. Zo kwam ik ineens 2 hondenkoppen boven tegen, terwijl ik die bij m’n 1e visit niet gezien/gevonden heb.
Na een paar uur rondgewandeld te hebben zijn we weer via de opening naar buiten gegaan, nog een buitenfotootje gemaakt en toen ging er weer een auto weg en konden wij daar achteraan naar buiten lopen :).
Een geweldige locatie om een 2e keer te doen met leuke mensen.. Thnx nog Tabitha en Dimitri :D.

Herbezocht: Juni 2011

Gallerij

Leave a Reply