Little Miracles

Little Miracles

littlemiracles09

Deze foto’s zijn niet echt bestemd voor degene die hier niet tegen kunnen.
Foto’s bekijken is dus op eigen risico..
Dit was iets heel aparts.. We zagen foto’s hier van op internet en ja, dit wilde ik ook wel eens bekijken. Eerst maar uitzoeken hoe of wat en het belangrijkste waar.. Dat was nog best wel moeilijk, maar uiteindelijk toch na veel zoeken gevonden.
Maar de foto’s laten het zien, het is gelukt :D. Met Angelique en Ron en met veel pijn en moeite en heel veel zenuwen kwamen we aan in deze ruimte.. Pffttt.. M’n hart heeft tig keer m’n keelgat gevonden geloof ik..

Van de foto’s die we al online zagen, zagen we ook diverse commentaren staan. De een vond het mooi, de andere eng en creepy en weer andere zeiden dat men rekening moest houden met de mensen die kindjes verloren hadden, die konden daar misschien wel niet tegen.. Ik weet niet of die mensen zelf een kindje verloren hebben of ooit een miskraam hebben gehad, maar voor een ander hoef je niet te spreken..
Toevallig ben ik 1 van de vele mensen die een kindje verloren heeft. De meeste mensen weten dat wel, want ik maak er geen geheim van. Ik heb in totaal 3 kinderen, maar helaas loopt er maar 1 van rond.
Maar wat vele niet weten is dat ik 4 miskramen heb gehad in de leeftijd van 7 tot 15 weken zwangerschap en ons jongste zoontje die overleden is, was met 24 1/2 weken zwangerschap geboren en 3 uur later overleden. Deze lieve jongen heb ik dan nog wel gezien en dat is echt al heel klein en teer en zeer eng om vast te houden, maar van mijn 4 miskramen weet ik niet hoe ze er uit zagen, totdat ik dus deze Little Miracles zag, ik weet nu hoe mijn 4 andere sterretjes ongeveer eruit hebben gezien en das toch heel anders dan op een foto of echo. Nu zag ik het in het echt. Zo mooi, zo klein en zo kwetsbaar..

Bezocht: Maart 2015

Gallerij