Pritzer Fac

Pritzer Fac

pritzerfac07

Een oude Universiteit.. Echt heel oud en machtig mooi aan de buitenkant.. Stond al een tijdje op m’n lijstje en nu ging ik eigenlijk voor een andere school, maar die was potdicht en dacht ineens een paar uur later toen ik bijna weer naar huis moest dat ik hier ook wel ff langs kon rijden.. En zo waar, de hekken waren open en ik liep naar binnen :D.
Geweldig om er binnen te lopen.. Wel leeg op een paar dingetjes na.. Zag helaas al bij andere foto’s dat ik toch iets vergeten ben, maar dat kwam meer omdat ik het er niet veilig uit vond zien en ben dus niet dat zoldergangetje in gegaan en zo heb ik dus de schooltafeltjes gemist, dat vind ik dan wel weer jammer.. Maar voor de rest vond ik het een geweldig gebouw.. En was stikblij dat het me eindelijk gelukt was..
Al moest ik ook nog terug en zag toen dat het ene hek dicht was…. Oeps…… Maar gelukkig was er nog iemand in het gebouwtje aan de zijkant en die heeft het hek mooi open gedaan voor me nadat ik me verontschuldigd had dat ik aan het sightseeing was hihi :D..

Bezocht: Maart 2014

Gallerij