University 2

Een oude universiteit. Hier al eens in 2010 geweest, maar ja, toen was ik nog maar pas bezig met urbexen en kon nog niet zo goed fotograferen (nu nog steeds niet hoor 😛 ) en omdat Andre daar nog eens heen wilde gaan, wilde ik dat ook wel eigenlijk 😀 . Vorig jaar dacht ik al eens aan om nog eens er heen te gaan, maar het kwam er maar niet van.
Maar tis behoorlijk verandert daar.. 1 gebouw was nog open, dit gebouw dus.. De andere waren echt helemaal dichtgemetseld aan de onderste verdieping.
En het is behoorlijk getrashed geworden sinds 2010.. Overal grafitti en echt heeeeeeel veeeel kapot.. Maar toch had je nog wel wat leuke dingetjes om op de foto te zetten. Er was in ieder geval genoeg afgebladerde verf overal hahaah 🙂 .
Was eerst nog ff zoeken naar een ingang, aangezien de andere gebouwen helemaal dichtgemetseld zijn moesten we bij deze dus ff zoeken. En ja ja, ik zag iets.. Ik loop er heen en Andre vraagt: Wat ga je doen.. Ja naar binnen, ga je mee.. Nee joh, dat kan niet..  Natuurlijk wel zeg ik. Kom maar… En zo stonden we even later binnen 😀 .
Toen we binnen kwamen waren er trouwens al een paar mensen binnen. We hoorden ze praten en lachen. Wij stonden in de hal en hun zaten in een ruimte een stukje verderop. Maar we wilden er niet heen.. Ik weet niet waarom.. Snel zijn we de trap opgegaan en toen hoorden we de stemmen harder.. Ze waren aan het lopen en kwamen dus uit de ruimte waar ze dus zaten. Gelukkig maar dat we naar boven waren gegaan.. Snel nog een verdieping hoger en daar eens uit de ramen kijken naar beneden.
En toen zagen we een tiental mensen met rugzakken, camera’s, statieven en een paar met helmpjes op?? door de gang heen lopen.
Wij zijn verder naar boven gegaan en hebben ze niet meer gezien of gehoord.. Dus denkelijk waren hun met een legale tour bezig en waren ze net klaar ??? 😀
En zo’n 2 uur later waren we klaar en toen we de kelder nog ff wilden nakijken kwamen er dus net 3 andere urbexers binnen. Timmy, Nathalie en Geert 😀 . Altijd leuk om mensen tegen te komen die je al eens gezien hebt (al was ik weer eens hun namen vergeten zoals altijd met mijn geheugen) 😛 .

Bezocht: Oktober 2017

Gallerij