A Bug’s Life

bugslife03

Een verlaten stukje bos. Niet klein, maar toch ook niet zo heel groot dat je je in kan verdwalen. Op het eerste gezicht zie je nix. Bij dit soort locaties ben ik meestal wel nieuwsgierig hoe men dit gevonden heeft, want op google earth, google streetview en als je er gewoon langs rijd zie je gewoon nix.. Behalve dan een bordje met Privaat. Maar ja, een stukje leeg bos kan ook privaat zijn natuurlijk he..
Maar goed.. Enge verhalen gehoord over deze kevertjes.. Eerst werden ze angstvallig geheim gehouden, maar ja, als juist iets geheim moet blijven, dan gaan mensen extra zoeken en uitpuzzelen e.d. lijkt het wel en ja hoor, hij werd gevonden.
Maar in het begin was er nog nix aan de hand, maar schijnbaar zijn er toch urbexers geweest die ‘last’ hebben gehad van een of andere beheerder/boswachter of iets dergelijks en zijn daar (wat ik gelezen heb) hardhandig weggejaagd.
smurfbugs
En toen vroeg Wijnand of ik weer eens met hem op pad wou, want mijn zaklamp lag nog steeds bij hem in de auto te wachten op me (die was ik maanden geleden vergeten na een urbextochtje) en ja, ik had wel weer eens zin in een heel dagje urbex en ook om eindelijk mijn geliefde lampje weer te zien en vast te houden 😛 .
Locaties besproken en deze stond dus ook op de planning.. Prima, maar dan doen we die wel op MIJN manier… En das heeeeeeeel vroeg 😀 .
En zo kwamen we dus rond 6.15 uur/half 7 aan op de parkeerplaats.. Die was trouwens zo’n 1 1/2 km verderop van de kevertjes. In het pikkedonker de weg zoeken, want je hebt niet overal straatlantaarns natuurlijk in Belgie en toen een leuk bergje op gewandeld..
En eindelijk kwamen we bij het bosje aan en er in. Toen konden we eindelijk onze zaklampen een beetje laten schijnen om te zien waar we liepen en even later stonden we voor de leuke oude kevertjes 😀 .
Nog ff wachten tot het licht werd en toen konden we eindelijk ons ding doen. En na ongeveer 1 1/2 uur zijn we weer op het gemakje naar de auto gewandeld 🙂 .
bugsinny

Bezocht: September 2016

Gallerij