Bambi Wheels

Ik ging naar een stelletje Geitjes toe. Ja in Belgie noemen ze Dejevoe (of hoe dat ook heet 😛 ) een Geitje. Wij in Nederland noemen dat gewoon Lelijke Eendjes 😛 .
En wat is de naam van de locatie ?? Bambi Wheels….. LOL… 😀  …
Maar goed, ze stonden bij een huisje, maar heb eigenlijk nooit gevraagd of dat huisje wat was eigenlijk. En ik wist ook niet precies waar al die geitjes stonden…???
Dus op goed geluk er heen. Ik rij er langs en zie in een smal paadje al 2 a 3 autootjes staan. Stukje verderop zie ik nog net 2 neuzen van 2 auto’s verstopt zitten tussen de begroeiing..  Hmmm, ooh daar een hekketje met een soort van urbexpaadje.
Auto geparkeerd en er heen. Eerst maar langs dat hekketje. Achterom gelopen en wat zie ik??? Geen Geitje en ook geen Eendje hahahah.
Foto boven aan dit blog bedoel ik dan. De bolling van de foto komt omdat ik die foto gemaakt hebt met de panoramastand van de telefoon. Ik was ietwat te lui om m’n camera te pakken, want ik zag daar dus nergens geitjes/eendjes staan.
Ik zag wel dat het huisje gewoon open was. De achterdeur kon niet eens meer dicht vanwege de zooi die naar buiten puilde :/ … En het raam stond ook open. Had ik ook door heen kunnen gaan, maar met 1 blik naar binnen had ik daar echt totaal geen behoefte aan. Wat een bende binnen zeg. Ik had echt geen zin om tussen die bergen zooi naar een fatsoenlijk plekje te zoeken voor een fatsoenlijke foto.
En maar goed ook begreep ik van iemand anders, want de beste man woont er gewoon nog………… Gelukkig was tie niet thuis toen ik daar stond hahahaha.
Maar goed.. Ondertussen toch echt nieuwsgierig naar waar die eendjes/geitjes waren. Dus hup naar dat ene smalle paadje waar ik die ene paar auto’s zag.
Daar in gegaan en wooww.. Ppppfftttt.. Daar achter dat hekketje staan er meer.. Maar hoe kom ik daar..
My goddddd…. Tussen 2 auto’s door moeten klimmen en gewoon elke keer bukkend moeten lopen, want die boompjes die daar groeiden groeide niet echt de hoogte in maar opzij leek het wel. Jeetje mineetje……
Ondertussen bloedje heet gekregen, maar echt niet dat ik tussen die boesboes m’n jasje open of uit ga trekken met al die enge ongedierte en spinnenwebben e.d. die ik al tegen was gekomen op de heen weg hahahah. Dus nat van het zweet kwam ik even later weer terug bij m’n auto. Snel die airco aan en afkoelen maar hahaha 😀 .

Bezocht: Juni 2018

Gallerij