FireTrucks

Een grote loods vol met oude brandweerwagens. Woooww, dit was echt heel erg gaaf. Deze kan je legaal bezoeken.
En wat nog gaver was, was dat Perry hier ook heel graag heen wilde en ja dan ga ik niet saai thuis blijven zitten natuurlijk hahaha 😀 .
Heb hier ook ontiegelijk veel foto’s gemaakt. Wel een stuk of 80 ofzo… En dan ook nog deze pano (1e foto boven aan), maar die is in groot formaat toch een stuk mooier dan zo hoor, dus je kan er op klikken en dan zie je hem in groot formaat 🙂 .

Ik wou hier eigenlijk wel heel erg dolgraag heen ivm mijn vader. Die is ook brandweerman geweest vroeger.
Ik was toen nog een klein meisje. Was ergens in 1983.. Was toen 9 jaar en dan maak je liever plezier natuurlijk hahaha. Maar ik kan me nog goed herinneren dat mijn papa toen een feestje had, omdat hij toen al 12 1/2 jaar bij de brandweer zat.
Mijn vader is eigenlijk van alles geweest. Altijd bezig met iets, maakte niet uit wat.. Moest ff zoeken in het papieren archief (foto-albums e.d.), want ik wist dat ik daar iets van moest hebben.. Foto’s van vroeger, foto’s van hoe mijn vader duiker was, van hoe mijn vader Takelaar op de Schelde was.. En jaja, daar was de foto van de brandweer 😀 .
Hij is nummer 6 🙂 .

Ondertussen is mijn vader dit jaar alweer 10 jaar dood 🙁 .. Het enige wat ik nog heb zijn de paar dingen die we bewaard hebben en de herinneringen. En dan maakt zo’n locatie het toch ook wel weer leuk om aan zulke dingen terug te denken 😀 .

Wat ik dan wel weer heel jammer vind is dat er mensen zijn die ff hun naam/tag op de ruiten moeten plaatsen…… :/
Als je respect hebt voor een locatie, dan doe je zoiets niet..
Ten 1e verziekt het de foto voor de mensen die na je komt.
Ten 2e, als de eigenaar nog aanwezig is en soms eens komt checken, merkt ie op dat er dus mensen (illegaal) geweest zijn. En door dit soort dingen gaan locaties dan dicht of mag men niet meer legaal er in komen 🙁 .
Ik vind dit een soort van haantjesgedrag. Zo van: Kijk, ik ben er lekker geweest voor jouw, jouw foto’s zijn nu verziekt (gelukkig kan ik photoshoppen) en als de loc dicht gaat door toedoen van dat men mijn naam ziet vind ik dat niet erg, want ik ben er lekker al geweest…
DIT HAAT IK… 🙁
Ten 3e, leave only footprints.. GEEN NAAMTAGS…..
(Dit is trouwens NIET Niels vdb)

Bezocht: April 2018

Gallerij