Lost Beetles & Others

Lost Beetles

lostbeetles07

Een klein autokerkhofje ergens in iemand z’n achtertuin. Misschien een verzamelaar of een opkoper/verkoper van oude auto’s ?? Ik weet het niet.. Enige wat ik weet, is dat z’n huis verlaten is en dicht en dat er dus allemaal auto’s in z’n tuin staan, inclusief in een tuinkas, waar het echt bloedje heet was en ik hou al niet van kleine ruimtes waar alles op elkaar gepropt zit hahaha.
Ik had er eigenlijk meer van verwacht, maar nu ik de foto’s terug zie van anderen had ik het eigenlijk kunnen weten dat het weinig was.. Zijn dus alleen maar complimenten voor de eigenaars van de verschillende foto’s haha :D.
Maar ondanks dat ik er meer van verwacht had heb ik toch wel wat leuke pics gemaakt en niet alleen van Beetles, want er stonden ook andere auto’s die wel een beetje fotogeniek waren 🙂 (al kon ik er niet helemaal bij komen, want ik had echt geen puf om in die sauna helemaal naar achteren te klimmen hahaha)..
Snap niet echt waarom ze de locatie Lost Beetles genoemd hebben.. Maar ja, als het beestje maar een naam heeft he hahaha :D.

Bezocht: Augustus 2014

Gallerij