Lost Seagulls

Deze locatie stond al heeeeeel erg lang op mijn lijstje, maar die durfde ik zelf niet echt alleen te doen vanwege dat het op militair terrein staat en dat ik ook al gehoord dat er diverse mensen al waren betrapt/aangehouden waren daar.
Dus had die maar een beetje op de achtergrond gehouden. Totdat ik hoorde dat Tessa deze ook nog steeds wilde doen.. En we gingen nu toch weer eens samen en met Wijnand op pad, dus dan maar gewoon proberen..
En Tessa wilde die graag doen met de mooie kleurtjes in de lucht en ja die heb je niet alleen savonds, maar ook sochtends..
Wijnand kwam al met het leuke tijdstip van aaaah om 6 uur is het licht..
Dus ik: Neeeeeee.. We gaan daar rond half 5 wezen, want dan komt het blauwe uurtje en daarna komt die zon op en aangezien het toch een kale vlakte is zien we die zo opkomen..
Dus het werd een kort nachtje.. Op tijd uit bed.. Op tijd bij de carpool en hup naar deze locatie.. Gelukkig was het echt heel erg vroeg.. We hebben geen kip gezien..
En we konden ook weinig zien, want het was ook nog eens mistig..
Geweldiger kon het gewoon bijna niet.. We hadden EN kleurtjes EN opkomende zon EN gewoon mist er bij..
We hebben ons in ieder geval prima vermaakt daar met alle mooie vogelgeluidjes en de opkomende zon. Maakte niet uit van welke kant je keek. Overal zag je wel een ander kleurtje opdoemen.. Geweldig.. Ben blij dat ik hem eindelijk kan afstrepen 😀 .

Bezocht: Juni 2021

GALLERIJ