Love Bus

LoveBus6

Een bus.. 1 blauwe bus…..
Ik kwam er toevallig langs, want echt alleen voor die bus moet je niet gaan rijden, want zoveel foto’s haal je er niet uit. Althans ik zag het niet..
Maar goed, het ding heeft al tig namen en de Love Bus vond ik eigenlijk het leukste en snapte later ook waarom die zo genoemd is eigenlijk hahaha.
Maar ik had een kleine route gekregen hoe je er heen moest wandelen, want je kon er niet met de auto er komen werd er verteld.. Ok, gelukkig was het mooi zonnig weer met een blauw luchtje, dus dan wil ik dat wel doen.
Aangekomen, geparkeerd en ik dacht: De weg weet ik uit m’n hoofd, rechtsom langs het watertje tot een brug.
Zo gezegd, zo gedaan. Rechtsom en langs het watertje.. Maar je kon daar gewoon nog rijden.. Hmm, waarom moet ik m’n auto daar zetten terwijl ik tot daaro helemaal kan rijden..
Misschien om niet op te vallen ??? Al mocht je daar gewoon lopen e.d., want tis gewoon 1 en al natuur..
En wat kwam ik tegen op den duur.. Juist, dat bruggetje.. Naja meer brug eigenlijk.. Waar je ook gewoon nog met de auto over heen zou kunnen….
En eigenlijk was er ook pas een tractor geweest zo te zien aan de band afdrukken in de modder. Maar goed, ik wandel verder toen was ik toch wel minstens een km verder en ik zag nog nix…..
Dus toen maar ff internet aan gezet en jaja, ik moest aan de andere kant zijn.. De ANDERE rechtsom dus hahahahah 😀 ..
Dus weer gezellig terug gewandeld naar de auto, slokje drinken genomen en de andere rechtsom en toen eindelijk niet veel verder kwam ik een echt bruggetje tegen en yessss, daar was tie.. DE bus….
De bus zelf vond ik helaas niet veel aan. De wandeling er heen was dus spannender geweest dan de locatie hahahaha. Naja, kan niet alles hebben he hahahaha en wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd zeg ik dan maar weer 😀 ..
En….. Eigenlijk was er nog wel iets leuks. Ik hoorde wat en keek en tuurde wat het geluid vandaan kwam. Maar ik zag maar nix. En toen zag ik ineens in m’n ooghoek een eekhoorn van de ene boomtak naar de andere springen. Zo ver was hij niet van mij vandaan. Maar helaas wilde hij niet poseren voor mij, maar vond het toch wel gaaf 🙂 .

Bezocht: Juli 2016

Gallerij