Old Iron 1

Old Iron.. Heb deze al jaren op mijn lijst staan om te doen.. Maar nooit kwam het er van en er gingen ook verhalen rond dat de eigenaar er vlak tegen over zou wonen of in ieder geval iemand zou er af en toe eens op letten. Ik wist toendertijd ook niet precies hoe of wat, dus toen heb ik hem maar een beetje naar achterkant van m’n lijstje geschoven.
En nu kwam hij weer eens voorbij.. Die ging.. En die ging….. Dus eens na gaan vragen, maar er werd nog wel opgelet, maar als je zelf goed oplette dan was er weinig aan de hand..
Dus toen tikte ik naar Arno..
Arno… Ga je mee naar deesssss…. 😀 .
En daar hoefde hij gelukkig niet lang over na te denken hahaha..
En zo zaten we op een zondagochtend vroeg (en het was zomer, dus dat was heeeeeel vroeg 😛 ) in de auto op weg naar deze mooie oldtimers.
Auto stukje verderop geparkeerd. Kleine wandeling gedaan van toch wel bijna 1 km. Even zoeken hoe of wat met 1 of ander gaatje en toen stonden we op het terrein. Nu dat andere gaatje ff zoeken en daar stonden ze in volle glorie op ons te wachten 😀 .
Bijna 1 1/2 uur bezig geweest.. Tis best wel klein en ook soms best wel donker en dan heb je ook nog dat grote lichtvlak in het dak (aarrrggghh).. Maar tevreden zijn we weer terug gekropen door de gaatjes waar door we heen kwamen en weer die km gewandeld om bij de auto te komen en toen op naar nr 2 van die dag 🙂 .

Bezocht: Juli 2018

Gallerij