Orange Car

orangecar1

Een oud autootje. Zomaar in de tuin tussen veel diverse spullen.
Ik reed hier langs en zag het huisje.. Hmmm, dat lijkt wel een beetje urbex.. Dan ff checken he.. En altijd leuk om iets nieuws te vinden 😀 .
Dus auto verderop geparkeerd en terug gewandeld.. Voorzichtig langs de tuin en toen zag gelijk dit karretje staan.. En heeeeeeeeel veeeeeel schuren en nog veeeeeel meer rotzooi..
My godddd.. Ik weet niet hoor, maar die persoon die hier gewoon heeft, had echt een verzamelobsessie lijkt het wel. Echt overal spullen. Niet normaal meer..
Ik zag in de verte nog een auto verstopt staan en een paadje richting het huis.. Ok, ik had een grote hoop dat er alleen zooi buiten stond en dat het binnen normaal te doen was.. Maar helaas.. Ook binnen stond het tot de nok toe vol met zooi. Een klein paadje zodat je kon lopen, maar verder alleen maar spullen, spullen en spullen….
Nee, hier kan ik echt nix mee… Heb echt maar een paar foto’s gemaakt met m’n telefoon van die auto, want die vond ik wel gaaf, maar verder had ik echt geen puf om alles uit te zoeken of er meer zou staan.. Misschien eens een keer terug ofzo 🙂 .

Bezocht: Oktober 2016

Gallerij