Orient Express

Orient Express

orient express01

Hier in juni 2010 al eens geweest. Wij kenden het toen als een Traingraveyard.. Stonden buiten allemaal oude treintjes en wagonnetjes en binnen in de loods stonden de iets mooiere, maar er liep toen ook genoeg mensen rond. Mensen van het museum, want dat was het.. Van hun mocht je rondkijken en foto’s maken, maar niet op de treinen :(..
Ergens in 2012 zou het ‘gesloopt’ of opgeruimd worden.. Voor de rest niet meer aan gedacht totdat er foto’s kwamen van de Orient Express….. Na veel zoeken kwam ik er dus achter dat het die Traingraveyard was. Alles zou weg zijn en aangezien ik toch ff tijd had wilde ik dat wel ff met m’n eigen ogen zien..
Er staat nog wel die treinloods, maar of daar iets binnen staat weet ik niet. Alles was dicht.. Op het terrein nog 3 wagonnetjes, waaronder dus deze met de leuke stoelen. De andere 2 waren nix voor zover ik op het 1e gezicht zag. Buiten het terrein staan nog 2 wagonnetjes, maar die zijn helemaal getrashed door jeugd e.d..
En de werklui die er nou rondhuppelen hebben geen zin in pottenkijkers had ik al begrepen van verhalen, dus toen ik net uit het wagonnetje wilde stappen hoorde ik iets, dus eerst ff gluren en ja hoor, precies aan de kant waar ik eruit wilde stond zo’n werkman :/… Dan maar via de achteruitgang eruit en snel weglopen :).

Bezocht: December 2013

Gallerij