Usine de Justice

usinedejustice12

Wat dit ooit was weet ik niet. In ieder geval een soort van bedrijfje, maar in wat???
Er ligt zoveel zooi overal verspreid en er staan ook een aantal auto’s en bussen. Het staat er in ieder geval al een tijdje zo, want sommige dakdelen zijn al naar beneden gekomen en op auto’s gevallen en hierdoor dus de auto’s beschadigd en die zijn dan ook nog eens aangetast door de weersomstandigheden.
Best wel zonde, want er staan toch nog wel een paar leuke karretjes daar.
En gelukkig was ik er weer lekker vroeg.. Had namelijk gehoord dat die Justice staat voor de broer van de eigenaar van dit bedrijfje en die is advocaat en zou er dichtbij wonen???
Dus in het donker hier aangekomen. Net een beetje licht genoeg om te zien waar ik liep.. Naar binnen en op het gemakje maar alvast een beetje rondneuzen en zien hoe of wat met posities e.d. :).
En toen op het gemakje foto’s maken.. Al was ik nou niet echt bepaald gerust daaro.. Dus best wel rap m’n best gedaan, maar dan zie je dit en dan zie je dat.. En yesss, nu ben ik wel klaar. Ondertussen een uurtje verder en ik wil naar de uitgang lopen en ik zie dat het hekketje waar ik langs kwam er heel anders bij staat, dus in de remmen en zie ineens een fiets staan..
Oooh kuttt…. Dus ergens achter gaan staan, camera zachtjes opgeruimd en die was net weg toen er een aardig oud mannetje de bocht om kwam.
Die vertelde dat ik daar niet mocht komen, dat het privaat was en dat er deze week al een stuk of 3 betrapt zijn.. En dat ik maar weg moest gaan en dat de volgende keer er politie bij gebeld zou worden en dat er proces verbaal opgemaakt zou gaan worden.. Ik heb mijn excuses gemaakt en werd naar de uitgang begeleid en daar heb ik hem nog een fijne dag gewenst :).
Dus bij deze zijn jullie gewaarschuwd.. Hij zag er aardig uit. Hij deed ook aardig tegen mij, maar ja, ik weet natuurlijk niet wat ie doet na tig andere die hij daar nog gaat betrappen he….

Bezocht: Februari 2016

Gallerij