Wrong Turn

Een autolocatie. Altijd leuk van die oude auto’s die ergens staan te verroesten. Moest alleen nog wel ff kijken hoe ik er moest komen, want dat was niet zo makkelijk zoals ik dacht eigenlijk..
Op google earth had ik een weg gezien namelijk waar ik langs kon en daar kon ik hem ook parkeren, maar toen ik er ‘bijna’ was zag ik dat die weg niet echt een goede weg was hahahaha.. Het was wel een pad, maar niet een dagelijks gereden asfalt weggetje hahahaha.. Dus ik in m’n achteruit en zo ver mogelijk dat pad in gereden tot ik niet meer kon en toen hoefde ik nog maar een kmtje te wandelen 😀 .
Eenmaal aangekomen bij de auto’s was ik toch wel blij dat ik m’n goede schoenen aan had, ook al ging de nattigheid van het onkruid en ander gebladertje toch allemaal op m’n broek en schoenen zitten en werden die toch een beetje vochtig en ik was toch ook wel blij dat ik gewoon m’n lange broek, m’n vest en m’n werkhandschoenen aan had, want het onkruid, brandnetels, doornen en weet ik veel wat stonden behoorlijk hoog.
En gelukkig kwam op dat moment ook nog eens een zonnetje en een blauw luchtje te voorschijn 🙂 .

Bezocht: Juni 2017

Gallerij