Pre Metro 3

Pre Metro 2nd revisit

 

Al 2 x geweest, waarvan de 2e keer vorige week was. Al snel weer een re-revisit :D. Vriend Sacha vroeg of ik er nog eens heen wilde, maar dan midden in de nacht en ja, dat hoefde hij niet 2 x te vragen hahahah :D.  Dat leek me nou echt eens geweldig, om een locatie snachts te doen, al is het maar underground.
Samen met Gunther, Luc en Sacha stonden we rond half 12 op de parkeerplaats te wachten, ff bijbabbelen, lekker bonbons krijgen (Thnx Luc) en toen was het tijd om naar binnen te gaan. Dat ging alweer lekker rap en zo zaten we ineens in de donkere gang van Pre Metro.

Nu 7 uur rond gelopen en nog steeds heb ik niet alles gehad. We waren bij een station waar je naar boven kon, maar een stukje verder kon je weer naar beneden en die tunnel zijn we dus nergens tegen gekomen :(. Maar deze kwamen we op de heenweg tegen en dachten dus dat we die wel tegen zouden komen en op de terugweg dus gemerkt dat dat niet zo was, maar toen hadden we geen van 4en nog veel puf om die tunnel ook nog eens in te gaan. Dus ik moet een 4e keer terug hahaha 😀 (alleen nu nog ff niet, want nu moet ik echt goed uitrusten van die tig km die ik gelopen heb)..

Ook nog een beetje nachtfotografie gedaan, want we kwamen natuurlijk de grote bouwput tegen en ja ja, de maan stond er ook :D. Hier hoopte ik op en mijn wens kwam uit  :).
Helaas was van het leuke maantje en donkere lucht weinig meer te bekennen toen we om 7 uur weer richting buiten stapten. Het was overal grijs en mistig :(.

Ook nog een groepje andere urbexers tegen gekomen. Een paar oude bekende en ook gelijk wat nieuwe gezichten waarvan we wel al de naam van kenden :D.
Werner (AvP), Christophe (Stoof), Daan (Daanoe), John (Najocha), Mario (Mariootjuh) en Berrie, leuk om jullie allen weer en eindelijk eens te zien :D.

En Sacha, Luc en Gunther, thnx voor de grandioze gezellige nacht :D.

Bezocht: November 2011

Gallerij   

Leave a Reply