Quarry Indiana Jones

Quarry Indiana Jones

quarryindianajones10

Ik was een paar weken geleden bij Quarry Ternaaien Beneden geweest en toen had Arno dat dus gehoord en vroeg me toen of ik zin had om met hem mee naar Quarry Indiana Jones te gaan. En ja, dat leek me wel wat. Daar waren nog oude mijnwagentjes e.d. te zien en dat leek me wel heel erg gaaf en het is ook weer eens wat anders dan al die huisjes he :D.
Eindelijk brak DE dag aan en ondertussen hadden we een urbexpartner in crime er bij gekregen: Dave (appelboom), hij wilde ook wel weer eens op pad en ging dus gezellig met ons mee :D.
Met ons 3tjes dus naar deze mijn geweest.. Tegen 9 uur kwamen we aan.. Ingang gezocht en toen naar beneden.. En dat was best wel een beetje steil en ondanks dat het frisjes was, hadden we het toch goed warm gekregen ondertussen toen we beneden aankwamen haha :D.
Beneden alles, althans dat denk ik wel hahaah, op het gemakje bekeken en dingen gefotografeerd.. En dat was ook weer heel erg moeilijk, maar ik vind toch wel weer dat het er redelijk uit ziet :D.
anniearnoindianajones
En na 3 1/2 uur weer de uitgang gezocht en weer die hele klim naar boven gedaan..
En ondanks dat ik toch al een 40-jarige vrouw ben, vind ik toch wel dat ik nog een redelijke conditie heb hahaha :D.  Eindelijk boven gekomen waren we toch wel een beetje bekaf. Bankje gezocht en ff van het uitzicht genoten onder het genot van wat lekkers en wat te drinken :D.
crewpiccaindianajones

Bezocht: Februari 2015

Gallerij