Eye’s of the World

Een groot sattelietcentrum wat niet meer gebruikt word. Had ik al een tijdje op staan, maar toen was er een of andere bewaking die elke keer rondging op het terrein. Maar nu zag ik er ineens zo vaak foto’s van, dus ff navraag gedaan en ja, bewaking is er nog steeds, maar hij is doenbaar 🙂 .
Dus op de vroege zondagochtend m’n stoute schoenen aan getrokken en hier heen gereden. Het was nog donker toen ik aan kwam en ik had 2 entree’s, maar ja, ze waren beiden verstopt in het bos er om heen..
Alleen maar hek, hek, hek en nog eens hek waar ik niet over heen kon komen.. Ok, naar de andere kant gewandeld en daar was nog meer hek en heel veel bos.. My godddd, hoe moet je hier in godsnaam een ‘gaatje ‘ vinden joh…………..???
Helemaal noppes en was die takken en bomen en doornen e.d. ondertussen wel goed zat..
Ik getikt met m’n hulpmaatje en weer terug naar de 1e entree.. Ondertussen was het wat lichter en zag ik meer.. Hee zeg, daar kan ik over heen en yesss, ik stond aan de andere kant 😀 .
Maar nu moest ik het andere terrein op…………………… Nu was het dus weer zoeken naar een speld in een hooiberg.. Waar is dat verrekte gaatje in dat verrekte klerehek… En yesssss, eindelijk vond ik hem..
Helemaal bezweet kwam ik eindelijk aan op het terrein en kon ik de gigantische gevaartes eens van dichtbij bekijken. Jeetje, das echt groot. Voelde me echt klein zeg… :/
Snel wat fotootjes buiten gemaakt.. Was al wat licht, maar helaas bewolkt en toen hop naar binnen. Daar op het gemakje rond gekeken, wat gefotografeerd en daarna weer naar buiten om daar nog wat foto’s te maken.. Nog steeds donker en zwaar bewolkt buiten 🙁 .. Dat vond ik wel jammer..
En ik loop zo richting de plek waar ik dacht uit te komen en ik zie ineens een gat in het hek.. Heeee, daar kan ik uit 😀 .. Ik was al bang dat ik dus weer moest gaan zoeken in dat doolhof van struiken en bomen e.d.. Dus ik er heen, er door heen en dacht: Hmmm, dit ziet er toch anders uit dan toen ik er in kwam…..???
Dus eenmaal aan de andere kant van het hek m’n gps gepakt en ja hoor, zat dus verkeerd..  En ik kijk nog verder.. Hmmmm, hier liep ik vanmorgen ook al te zoeken hahahhaha.. Echt een doolhof dus hahahahaha..
En toen kon ik door het bos weer naar de bewoonde wereld wandelen en richting Blue.. Waar ondertussen een andere auto er bij stond…..??? Ooh kut.. En toen zag ik rugzakken en statieven e.d.. Oohh (engelse) urbexers 😀 .
Ze zeiden hoi en gingen snel er van door, al stonden ze toch wel raar te kijken dat ik bezweet en al aan gewandeld kwam op de nog steeds vroege morgen hahahah 😛 .

Bezocht: Juni 2017

Gallerij